avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Greseala in CF
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Greseala in CF

Buna ziua, la vanzarea unui imobil am observat o greseala in CF, numarul etajului este trecut gresit. Ce ar trebui facut in acest caz pt corectarea greselii intr-un timp cat mai scurt, procesul de obtinere a creditului, de catre cumparator, ramane blocat la banca. #-o
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Rectificare act vanzare-cumparare (avc) Rilasarr5 Rilasarr5 Prezentare pe scurt a situatiei: in 2005 am cumparat o casa prin credit bancar. Toate actele necesare efectuarii tranzactiei s-au aflat la banca si propietar, ... (vezi toată discuția)
Banca vrea sa execute si apartamentele construite peste imobilul ipotecat necsu necsu Am un teren pe care se afla o constructie compusa din 3 apartamente. Acest imobil l-am pus garantie pt un credit bancar. Ulterior am obtinut o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Banca nu vrea să ne acorde creditul până nu rezolvăm o problemă din contractul de vânzare-cumpărare a imobilului. ce șanse am să rezolv la notariat această problemă? Simo89 Simo89 Buna seara, as avea nevoie sa imi spuneti va rog in cazul in care semnez un contract de vanzare cumparare pentru un imobil iar ulterior se merge la banca acolo ... (vezi toată discuția)