avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Alegere gresita
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Alegere gresita

Avand in vedere ca este interzisa publicarea unei intrebari in mai multe forumuri.... odata postata o intrebare intr-o categorie de forum gresita, exista posibilitatea sa poata fi stearsa, pentru a o putea reposta in categoria corecta?
Ma intereseaza sa si obtin un raspuns, nu sa "zaca" acolo intrebarea degeaba :( ...

Tin sa precizez, ca nu s-a postat inca nici un raspuns intrebarii mele, si din ce am vazut pe forumul "suport tehnic", in acest caz este posibila stergerea intrebarii respective.

Va rog sa ma ajutati in acest sens.

Multumesc :)
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:41, 31 Martie 2016
Puteti solicita moderatorului acelei sectiuni sau administratorului mutarea topicului in sectiunea corespunzatoare.

sau

Puteti raporta ca abuz mesajul dvs , iar la motiv treceti mutarea in sectiunea X
Contactati moderatorul sectiunii respective prin mesaj privat si il rugati sa mute topicul in sectiunea potrivita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergerea unui subiect din forum simonarotariu simonarotariu Adineauri am postat un subiect pe forum,dar, din greseala,l-am pus la o incadrare gresita. As vrea sa il sterg sau sa il mut la alta incadrare. Ma poate ajuta ... (vezi toată discuția)
Cum sterg sau retrag intrebarea pe care am pus-o ? ContSters192068 ContSters192068 Am ,,pus\\" o intrebare acum 18 zile,nu am primit nici-un raspuns.vreau sa o sterg sau sa o retrag din acea sectiune,poate o reformulez altfel,sau poate am ... (vezi toată discuția)