avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire

Bun gasit!
daca exista 2 credite restante si executorul a infiintat poprire cum se calculeaza aceasta?
1/3 din venit pt ambele credite sau 1/3 pt fiecare venit?
venitul este sub minimul pe economie
multumesc!
Cel mai recent răspuns: luiza12 , utilizator 12:10, 6 Aprilie 2016
contestatia este depusa,termenul urmeaza sa fie in luna mai,dar executorul deja a infiintat poprirea! imobiliara nu are pe ce nu am bunuri!
E vb și de bunuri viitoare, dar bănuiesc ca nu veți dobândi vreun imobil curând.
va rog,ajutati-ma !!!
am facut adresa catre eecutor unde am mentionat ca poprirea nu este de 1/3 deoarece pensia de boala este sub minimul pe economie ;
iar ca raspuns am primit:, poprirea s-a infiintat in conformitate cu prevederile Codului de Procedura civila,,
Ce raspuns formula in acest semn va rog!!!!!
Casa de pensii este cea care a înființat greșit poprirea. Executorul are dreptate.
multumesc,ma adresez lor atunci!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salar 1968dana 1968dana Buna ziua Am o intrebare Angajatorul meu a primit hotarare judecatoreasca prin executor judecatoresc prin care trebuie sa mi se puna poprire pe salar pentru ... (vezi toată discuția)
Aplicare titluri executorii salariat iuliai iuliai Am un salariat cu timp partial 4ore/zi, sal.brut 500 lei/luna, am primit la firma infintare poprire de la executor judecatoresc pe 16.04.2013(datorii in banca) ... (vezi toată discuția)