avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces daune accident rutier soldat cu deces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces daune accident rutier soldat cu deces

Sotul meu a decedat in urma cu 10 zile intr-un accident rutier langa Ramnicu Valcea.Vinovat de accident potrivit politistilor care au facut cercetari la fata locului este soferul unui tir care a circulat cu viteza ,a intrat in balans si a lovit frontal autoutilitara cu care sotul meu se deplasa.
Am fost contactata de numerosi avocati si firme de recuperare de daune ,dornici toti de castig dintr-o astfel de drama.Este incredibil cat de cinici pot fi .
Inspectorul de politie care cerceteaza cazul a afirmat ca vinovatia soferului de tir e clara si ca nu avem nevoie de avocat.
Va trebui ca probabil peste o luna impreuna cu fiica mea studenta, sa ne constituim parte civila in proces.Pe de alta parte sunt foarte dezamagita de atitudinea acestor avocati fie ei si specializati in astfel de probleme.
Va rog din suflet sa -mi dati un sfat in acest sens.
Cu stima ,
Lia Dud

.
De avocat aveti nevoie dar nu genul acesta de avocat care sa va caute el pe dvs, incercati sa gasiti un avocat serios, prin recomandare.
Procesul penal o sa fie unul anevoios si de durata si o sa aveti nevoie de o persoana specializata care sa va reprezinte si care sa va sfatuiasca intr-un mod corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca carpatica nu plateste pentru ca nu exista contact fizic intra cele doua autovehicule Laurentiuanto Laurentiuanto Un tir depasind pe linie continua un autobuz intra pe contrasens fortind autovehicolul nostru sa franeze si in ultima instanta soferul tragand volanul la ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pe perioada nedeterminata, am nevoie de putin ajutor Ceshcutza Ceshcutza Buna seara, Vin cu o intrebare in incercarea de a-mi usura sitiuatia, pe cat posibil. In luna noiembrie 2009 am fost implicat intr-un accident rutier ... (vezi toată discuția)
Accident cu raniti ChihaiaIonel ChihaiaIonel Buna ziua, Va rog ajutati-ma cu niste sfaturi legat de urmatoarea problema: - fratele meu lucreaza pe autocar ce fac curse externe si din pacate joi seara in ... (vezi toată discuția)