avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Facilitati fiscale acordate persoanelor juridice
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Facilitati fiscale acordate persoanelor juridice

In ce conditi o persoana juridica poate beneficia de facilitatii fiscale din partea unei administratie publica locala, din ce stiu eu trebuie data ordonanta de guvern pentru persoanele juridice, este diferit de cele juridice.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 21:03, 3 Aprilie 2016
Facilitati si scutiri fiscale persoane juridice
[ link extern ]
Ce instituție sunteți, sub coordonarea cărui minister?
Citiți și aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit b.mariana b.mariana in baza carei legi esti scutit de plata impozitului local pe o perioada de 10 ani,in cazul unei constructii noi? (am citit ca ar exista o astfel de lege);daca ... (vezi toată discuția)
Reduceri pentru studenti, la infiintare firma paptamas paptamas Buna ziua. Stiu ca studentii beneficiaza de anumite reduceri, la deschiderea firmei. Aceste avantaje, sau scutiri de taxe sunt acelasi pentru SRL, PFA, sau ... (vezi toată discuția)
Scutiri pentru plata impozitului pe mijloacele de transport denisa1987 denisa1987 As avea si eu nevoie de putin ajutor. Am de facut un proiect care are ca tema \"Cadrul legislativ-normativ si studiu de caz privind impozitul de mijloacele de ... (vezi toată discuția)