avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate inscriere la master
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

inscriere la master

Sunt absolventa a Colegiului de Arhitectura peisagera din cadrul Universitatii Agronomice Iasi si profesez in acest domeniu din 1995.In prezent nu am nicio sansa de promvare deoarece nu am studii de lunga durata, desi la societatea la care sunt rezolv mult mai multe probleme decat unii ingineri. Ma pot inscrie la master pentru a-mi completa studiile. Daca da la ce profil?

Alte discuții în legătură

Facultatea cu durata 3 ani se considera de lunga durata? topvion topvion Va rog daca daca ma poate lamurii cineva : absolventii facultatii ASE 2008 cu durata de 3 ani , pot considera aceste studii ,,superioare de lunga durata ,, ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea diplomelor de studiu iuliurs iuliurs Buna ziua, Va rog daca puteti sa-mi raspunde-ti in urmatoarea problema. Sint inginer agronom si am absolvit un curs postuniversitar de specializare ... (vezi toată discuția)
Master pasparan constantin pasparan constantin Daca am absolvit cursuri de subingineri, pot urma masterul? Se pot echivala cu absolvirea cursurilor de lunga durata? (vezi toată discuția)