avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citat ca martor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citat ca martor

Am primit o citatie pe adresa imobilului pe care il administrez, dar care este pe numele meu, mai bine zis pe cele doua prenume pe care le am, pentru ca numele nu apare. Subliniez ca am un contract de prestarii servicii cu asociatia ca persoana juridica(firma). In citatie se mentioneaza ca sunt chemat ca martor(ca persoana fizica) intr-un proces de care nu am cunostinta, ci doar o banuiala. Anume ca un proprietar de la demisol ar fi dat in judecata constructorul pentru anumite probleme la apartament. Ma gandesc sa formulez o explicatie pentru a nu ma prezenta, intrucat reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este Presedintele. Sta in picioare asa ceva, sau ar trebui reformulat? Multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:07, 4 Aprilie 2016
Nu va puteti prevalati de calitatea de administrator.
Daca ati fost citat ca martor trebuie sa va prezentati.
Poate si presedintele este chemat ca martor sau poate are vreo alta calitate in proces.
Ultima modificare: Luni, 4 Aprilie 2016
cyan, moderator
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante
Reprezentarea si apararea intereselor in instanta nu se face pe "banuiala"
Conform dispozitii in vigoare fiecare reprezentant al asociatiei de proprietari detine limite de competenta distincte
Daca ati fost citat ca martor,asumati-va responsabilitatea sa dati curs citatiei,ocazie cu care veti clarifica problemele care fac obiectul judecatii
Eventuala dv neprezentare,poate fi apreciata de catre completul de judecata drept ;lipsa de respect si poate genera masuri suplimentare de aducere a dv in fata instantei,inclusiv aplicarea de amenda sau aducerea cu mandat
Cred ca este un viciu de procedura,il puteti invoca, dar daca va prezentati la termen, se considera procedura indeplinita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se platesc restantele la intretinere. carmenandrei carmenandrei Buna ziua. Sunt administrator din anul 2004.Dupa ce am preluat s-a constatat la apartamentul fostului administrator un debit de 282 lei. Dumnealui a refuzat ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata pentru neplata intretinerii raduiordache raduiordache Buna ziua,as dori sa stiu daca in cazul in care am fost chemat in judecata pentru neplata intretinerii si intre timp eu am platit intretinerea integral,plus ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari data in judecata pentru despagubiri aureliao2015 aureliao2015 Buna ziua Am primit o comunicare de la Judecatorie prin care se cere asociatiei sa depuna intampinarea pentru un dosar de dauna pe care l-a depus un ... (vezi toată discuția)