avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... partaj
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

partaj

sunt 5 parti intrun proces de partaj una dintre parti a renuntat la succesiunea dupa mama nu si dupa tata , instanta printr-o incheiere de sedinta a stabilit ca nu au calitate procesuala pasiva . incheierea interlocutorie prin care instanta de apel a admis lipsa calitatii procesuale pasive poate fi atacata intr-un proces de partaj

Alte discuții în legătură

Lipsa calitatii procesuale pasive Artigas Artigas Va salut, Intr-un dosar care s-a judecat pe fond,instanta a admis exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a uneia dintre parti care avea in dosar ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitatii procesuale pasive(apel) Artigas Artigas Revin cu un subiect asupra caruia nu sunt lamurit,probabil nefiind bine inteles: Intr-un dosar in care am calitatea de parat,instanta de fond a admis partial ... (vezi toată discuția)
Actionat in instanta din eroarea reclamantei danalex1971 danalex1971 Am fost citat ca parat intr-un proces civil. Am demonstrat lipsa calitatii procesuale pasive, s-a admis aceasta de catre instanta , [b]dar actiunea deschisa ... (vezi toată discuția)