avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Pierdere bagaje la Tarom
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Pierdere bagaje la Tarom

Buna ziua!
Am nevoie de ajutor specializat si apreciez intentiile dvs.
Tarom mi-a pierdut un bagaj din cele 4 predate la "check in" si mi l-au adus desfacut din folia de plastic de protectie dupa ce mi-au sustras bunuri de valoare din el.A fost o cursa directa,fara escala.
Mi-au furat bunuri valoroase din bagaj si i-mi ofera ca despagubire cca 10% din valoare.Am vreo sansa sa-mi recuperez prejudiciul?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 11:11, 12 August 2009
aez a scris:

AM RECLAMAT VIOLAREA BAGAJULUI SI S-A SOLUTIONAT DE CATRE BIROUL "BAGAJE PIERDUTE"CU O SUMA DE 110 EURO CARE NU ACOPERA NICI MACAR C/V PARFUMURILOR...EI SUSTIN CA ASTA ESTE,E VINA MEA CA NU LE-AM LUAT IN CABINA:(
BUNURILE FURATE REPREZINTA O SUMA MARE SI NU POT ACCEPTA SA PRIMESC 100 EURO CAND MI-AU FURAT LUCRURILE ASAAA,CU TUPEU.SI STIU SI CE SA FURE OAMENII.AM AFLAT DE PE UN FORUM DE LA CETATENI CARE AU PATIT LA FEL CA MINE,CA BAIETII DE LA BAGAJE OPEREAZA 20 DE BAGAJE IN 10 MINUTE SI NU SE BAGA LA CELE INFOLIATE CACI DUREAZA MULT SA DESFACI FOLIA SI NU TIMP INTRE SOSIRE SI LIVRAREA BAGAJELOR PE BANDA.POLITIA TRANSPORTURI A MONTAT CAMERE VIDEO,AU CONSTATAT CUM SE OPEREAZA DAR NU POT STOPA ACEASTA ACTIVITATE.
VREAU SA II ACTIONEZ IN INSTANTA,AM SI FACTURI LA UNELE BUNURI SI AM SI MARTORI.SE BAGA CINEVA?!
MULTUMESC!

Daca aveti documente si martori care sunt dispusi sa ateste faptul ca ati pus acele obiecte in bagajul de cala atunci sfatul meu este sa faceti plangere penala si sa va constituiti parte civila vatamata cu suma reprezentand contravaloarea obiectelor respective!
Puteti actiona in judecata si operatorul care a facut imbarcarea bagajelor (fiindca nu transportatorul raspunde de incarcarea bagajelor in cala avionului) pentru recuperarea banilor!
:)
SUCCES!
MULTUMESC!
Asa voi face!
aez a scris:
EI SUSTIN CA ASTA ESTE,E VINA MEA CA NU LE-AM LUAT IN CABINA


Asta e o aberatie, de vreme ce nu aveati voie sa le luati in cabina.


PS: Va rog sa nu scrieti cu litere mari, in internet asta inseamna a tipa iar regulamentul nostru de postare sanctioneaza acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot primi despăgubiri dacă mi s-au furat obiecte personale din bagajul de cală? Stef.maria Stef.maria Dupa un zbor direct am ajuns acasa si am observat ca mi-a fost deschisa o cutie in care aveam bijuterii si ceasuri, iar toate acestea au disparut. Cutia era ... (vezi toată discuția)
Bagaj pierdut, ce am de facut daca nu il recuperez? 695 695 Zborul companiei aeriene a fost intarziat cu 2 ore. La destinatie pe aeroportul din o alta tara dar europeana, se anunta ca este o greva spontana a societatii ... (vezi toată discuția)
Bagaj pierdut alitalia george1234 george1234 buna seara pe 24 alitalia mi-a pierdut bagajul am efectuat o cursa Palermo - Roma - Otopeni iar la Roma am constatat ca bagajul (geanta 17 kg) nu a sosit cu ... (vezi toată discuția)