avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... PRETRANSFER CONSIMTIT
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

PRETRANSFER CONSIMTIT

Va rog sa ma lamuritia supra urmatoarei situaţii:

Sunt titular pe romana-franceza in localitatea B., dar e doi ani sunt detasata in localitatea de domiciliu, A, pe romana. Anul acesta e posibil sa se elibereze postul de romana pe care sunt detasata, de aceea mi-am depus dosarul de pretransfer. În acelasi timp titulara de franceza din localitatea A, dar domiciliata intr-o alta comuna, si-a depus si ea dosar pentru pretransfer pe romana. Ea a fost titulara pe romana pana in 2015 cand s-a pretransferat pe catedra de franceza. Cine are intâietate?Eu care am domiciliul in localitatea unde e postul si sunt si titulara pe romana sau ea care e titulara in localitatea unde e postul, dar pe franceza si are domiciliul intr-o alta localitate?
Legal ce pot face eu ca sa imi apar drepturile?

Alte discuții în legătură

pretransfer buna seara. eu am primit acord de pretransfer, clasata fiind ... 2381Maria 2381Maria Buna seara. Eu am primit acord de pretransfer, clasata fiind pe locul 3 in ierarhie, de la o instituție se învățământ care nu avea criterii specifice, ... (vezi toată discuția)
Reducere de activitate carmen_repciuc carmen_repciuc Unei colege invatatoare i s-a redus postul, motiv pentru care a fost transferata la o alta scoala. In timpul verii s-au transferat 2 elevi la scoala noastra ... (vezi toată discuția)
Legile educatiei!? anemarie77 anemarie77 Buna ziua ! Poate ma puteti ajuta si e mine cu o problema. Lucrez in invatamant din anul scolar 2006-2007. Doi ani am fost profesor suplinitor. In 2008, la ... (vezi toată discuția)