avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cesionare contract de vanzare - cumparare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cesionare contract de vanzare - cumparare

Buna ziua, am si eu o intrebare.

O firma A, are in derulare un contract de vanzare-cumparare produse cu o firma B.
Firma B, are in derulare un contract de vanzare-cumparare produse cu o firma C.
Firma B(cedent), doreste sa cesioneze contractul cu firma C(contractant cedat), firmei A(cesionar), in vederea stingerii creantelor.

Pot sa gasesc un model legal de contract de cesiune de contract?

Contractele de vanzare cumparare intre firme(A-B,respectiv B-C) vor ramane in continuare in derulare, aceasta cesiune se vrea pt a fluidiza circuitul banilor(A-C).

In caz ca ma poate cineva ajuta cu un model de contract de cesiune , va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: kpcristi , utilizator 09:42, 11 Aprilie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune tva dragalina2006 dragalina2006 o firma x doreste sa-mi cesioneze dreptul sau de rambursare tva. in acest scop firma x a depus organului fiscal lista cu furnizorii neachitati conf. ordinului ... (vezi toată discuția)
Contract de cesiune de creanta intre 3 firme ramona_s ramona_s Buna ziua, Speta este urmatoarea: firma X are de luat niste bani de la firma Y, iar firma Y are de luat niste bani de la firma Z (pe baza unor contracte). ... (vezi toată discuția)
Contract cesiune creante/datorii ContSters109653 ContSters109653 Societatea A are in derulare un contract cu CEC - Cec-ul a finantat cumpararea unui apartament si societatea achita rate la CEC. Societatea (administratorul) ... (vezi toată discuția)