avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Nelamuriri privind tigara electronica conform legii ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Nelamuriri privind tigara electronica conform legii 15/2016

Buna ziua

Am ceva nelamuriri privind legea 15/2016 (zisa anti-fumat).
Legea 15/2016, prin articolul 6, modifica articolul 3 din legea 349/2002 si interzice utilizarea tigaretei electronice in mijloacele de transport in comun.
Tot legea 15/2016, prin articolul 4, defineste: "mijloc de transport în comun se înţelege orice vehicul utilizat pentru transportul contra cost al persoanelor".

Am urmatoarele intrebari:
1. Plec in delegatie, in interes de serviciu, cu masina de serviciu (autoturism), masina aflata in proprietatea companiei unde lucrez, singur sau cu coleg(i). Am voie sa utilizez tigara electronica in masina ?
2. Idem ca la 1, dar masina de serviciu (autoturism) este INCHIRIATA de compania unde lucrez de la o firma de inchirieri auto. Aceeasi intrebare: pot utiliza tigara electronica ?
3. Idem ca la 2, dar masina este inchiriata de mine personal, deci pentru uz personal. Aceeasi intrebare: pot utiliza tigara electronica ?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Noua lege a fumatului ketanez ketanez Buna seara ...am si eu o nelamurie referitoare la noua lege a fumatului..eu folosesc o tigara electronica...din noua lege nu inteleg daca am voie sau nu sa ... (vezi toată discuția)
Tigara electronica PRAlyna PRAlyna Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca prin folosirea tigarii electronice se incalca legea anti-fumat. Va multumesc (vezi toată discuția)
Legea antifumat Seanconnery Seanconnery Tigara electronica este interzisa in spatiile publice inchise ? Locul de munca ? (vezi toată discuția)