avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda circulatie

Fiul meu are 18 ani, a fost amendat cu 200 lei pt ca circula fara viteza cu skateboardul pe strada , pe margine pe unde sunt parcate masinilie. In fata lui erau doi prieteni ai lui care erau cu bicicleta. Mi s-a parut inuman sa dai amenda unui tanar care nu a circulat pe trotuar pt ca era denivelat si a trecut pe langa masinile parcate. Procesul verbal este putin lizibil, foarte greu am putut citi ce scrie acolo, nu se vede numele agentului si scris ingramadit. Am observat ca s-a mentionat ca copilul nu s-a asigurat ceea ce e fals. Ei toti s-au asigurat sa nu fie vreo masina, mai ales ca circulau pe langa masinile parcate in strada. Este specificat ceva despre o lege care nu se vede clar... Vreau sa stiu daca am sanse sa castig daca cer anularea prin judecatorie!

Alte discuții în legătură

Amenda circulatie cu skateboard-ul Vilb Vilb Fiul meu are 18 ani, a fost amendat cu 200 lei pt ca circula fara viteza cu skateboardul pe marginea stradzii, pe unde sunt parcate masinilie. In fata lui erau ... (vezi toată discuția)
Masina parcata neregulamentar accident ramius ramius Buna ziua. Acum doua zile am avut surpriza sa imi gasesc masina parcata facuta praf. Mentionez ca masina era parcata intr-un scuar la o intersectie si era ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna - culpa comuna kalash kalash Buna Ziua, In data de 12.01.2015 masina proprietate personala era parcata in fata portii imobilului in care domiciliez de asemenea proprietate ... (vezi toată discuția)