avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor vechime - 1984, 1985
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor vechime - 1984, 1985

Va salut! Vin cu rugamintea de a ma ajuta intr-o problema: ce acte reglementeaza acordarea, dar mai ales cuantumul sporului de vechime pentru anii 1984, 1985? S-ar parea ca ar fi existat un spor de 3% in '84, apoi in '85 de 6% si 9%, dar nu am gasit pana acum un act normativ care sa stea la baza acestor procente. Angajatul respectiv, a activat in cadrul personalului TESA din domeniul sanitar.
Astept cu nerabdare ajutorul dvs.
Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 10 August 2009
mircea_ghe84, utilizator
Cel mai recent răspuns: mircea_ghe84 , utilizator 20:33, 10 August 2009
Legea nr. 57/1974. Gasiti ceea ce cautati si in art. 164 din Legea nr. 19/2000.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea
Va multumesc mult de tot.
O zi buna!
Legea nr.57 din 29 octombrie 1974 (Legea retribuirii dupa cantitatea şi calitatea muncii) o puteti gasi aici :
[ link extern ]
S-a lamurit situatia respectiva. Multumesc inca o data pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza legala pentru acordare spor vechime si indemnizatie conducere aura987 aura987 Buna ziua, Am o intrebare legata de domeniul invatamantului: pentru un cadru didactic ce a activat intr-o unitate de invatamant in perioada 1988-1989, cu ... (vezi toată discuția)
Spor de toxicitate inainte de 1990. buna ziua, care este baza legală in care se acorda sporul de ... calina82 calina82 Buna ziua, care este baza legală in care se acorda sporul de toxicitate inainte de 1990? Pentru un vopsitor incadrat în perioada 1983 - 1990 la o ... (vezi toată discuția)
Temei legal spor vechime Urdarea Mihaela Urdarea Mihaela Buna ziua! Am eliberat o adeverinta cu sporul de vechime unui fost angajat al unei firme lichidate. Aceasta firma se regaseste in depozitul nostru de arhiva. ... (vezi toată discuția)