avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reevaluari membru ANEVAR
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reevaluari membru ANEVAR

Societatea are in proprietate cladiri a caror ultima valoare reevaluata a fost inregistrata in contabilitate si declarata la Directia de Taxe Locale la 31.12.2012.
Avand in vedere ca la 31.12.2015 se implinesc trei ani de la ultima reevaluare inregistrata in evidentele contabile, conform prevederilor contabile in vigoare la acea data, precum si ultimele modificari ale Legii contabilitatii (OMFP 1802/2014) si ale Codului Fiscal (OG 227/2015) este obligatoriu sa fie inregistrate in contabilitate rezultatele reevaluarii la 31.12.2015 pe care o va efectua un evaluator autorizat ANEVAR ?
Care este riscul fiscal daca nu se inregistreaza in contabilitate diferentele rezultate din raportul de reevaluare cladiri la 31.12.2015?

Alte discuții în legătură

Reevaluare cladire la 31.12.2014 prest prest Buna seara. O societate comerciala face reevaluarea cladirii aflate in patrimoniu cu data de 31.12.2014. Bilantul pe anul 2014 a fost depus.In aceasta ... (vezi toată discuția)
Reevaluare imobil MIR ANDY UNIVERSAL SRL MIR ANDY UNIVERSAL SRL am preluat o societate care are inregistrata in contabilitate o cladire(farmacie) achizitionata in 1997 la valoarea de 10.000 lei. cladirea este amortizata ... (vezi toată discuția)
Impozit cladire reevaluata ElenaBucuresti ElenaBucuresti Buna ziua, Am o garsoniera pe persoana juridica cumparata in dec 2011. Nu am facut reevaluarea la 3 ani conform legii, adica cel tarziu in dec 2014, ci ... (vezi toată discuția)