avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensii

Am depus la casa de Pensi jud.Timiș o contestare la decizia nr/R71233 03.02.2016 privind,respingerea pensiei anticipata pentru ca nu mi -sa cerut si ce scoala profesionala am absolvit la depunerea dosarului. Care se stia de deciziaÎCCJ.prinDecizianr18,dosar7/2015 din 5 octonbrie 2015 TRECUTA ÎN MONITORUL OFICIAL 28 10 2015.Contestarea am depuso în data de14.03.2016 avănd nr19159 când pot sa ma interesez de decizie.VA mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:56, 20 Aprilie 2016
Puteti sa va interesati la Casa de Pensii prin telefon, e-mail, scrisoare prin posta sau direct la sediul acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înalta curte de casaţie şi justiţie: perioada de ucenicie constituie, în anumite condiţii, stagiu de cotizare Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Potrivit unui comunicat aflat pe site-ul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în şedinţa din 5 octombrie 2015, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ... (vezi toată discuția)
Scoala profesionala de 3 ani constituie vechime in munca? Florenta30 Florenta30 Buna ziua, desi am citit in diverse discutii legate de acesta problema tot nu am inteles daca scoala profesionala de 3 ani (1973-1976) absolvita inainte de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, m-am pensionat la limita de varsta in 2017 după ... Dora Iulia Dora Iulia Bună ziua, M-am pensionat la limita de varsta in 2017 după 40 de ani de munca, si am o nedumerire care nu îmi da liniștite. Nu știu dacă la întocmirea ... (vezi toată discuția)