avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Atributii suplimentare-Consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Atributii suplimentare-Consilier juridic

Buna seara,
Sunt incadrat ca si consilier juridic, in cadrul oficiului juridic la un spital municipal. Conducerea acestuia, doreste ca eu sa indeplinesc pe langa atributiile specifice postului si pe cea de secretar al consiliului de administratie, respectiv al comitetului director, prin modificarea fisei postului.
Eu nu regasesc printre atributiile prev. de art. 10 din statutul profesiei de consilier juridic si cele de secretariat, deci consider ca noile mele atributii nu fac parte dintre cele specifice postului si pregatirii.
In cadrul comitetului director si consiliului de administratie, consilierul juridic are statut de invitat si formuleaza opini, consiliaza si este consultat asupra problemelor legale discutate.
Mie mi se pare o situatie de incompatibilitate, deoarece nu mai pot formula opini..., in cadrul acestora.
As dori un raspuns in acest sens.
Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: ContSters390045 , utilizator 10:23, 25 Mai 2016
Este ok din partea mea....nu va poate obliga nimeni sa faceti ceva care nu aveti cunostiinte si pregatire in acel domeniu.

O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitati functionar public monique27 monique27 Ce variante are( daca are) un functionar public de a avea o activitate remunerata in cadrul unei societati, avand in vedere incompatibilitatile ? (vezi toată discuția)
Consilier juridic incompatibil cu functia de director olty olty Buna!sunt angajata la o institutie publica cu personalitate juridica ,in functia de consilier juridic .Recent mi s-a propus sa fiu director din lipsa de ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitati functionar pubic ionescuion1961 ionescuion1961 un functionar public intr-un minister, avand functie de executie, mai are un contract de munca pe post didactic la o universitate de stat. Intrebarea este: ... (vezi toată discuția)