avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Care este indemnizatia pentru persoanele cu handicap ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Care este indemnizatia pentru persoanele cu handicap gradul 2 accentuat

In ce cuantum este indemnizatia pentru persoanele cu handicap gradul 2 accentuat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:25, 11 Aprilie 2016
Persoanele adulte cu handicap accentuat beneficiază de:indemnizaţie lunară, indiferent de venituri, în cuantum de 193 lei;buget personal complementar lunar, indiferent de venituri, în cuantum de 79 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie gradul || nina28 nina28 Pentru gradul doi , 18 ani de cotizat cat primesc pensie ? (vezi toată discuția)
Intrebare pensie de handicap Nilmarcu Nilmarcu - Ca pensionar gradul ll pot beneficia de o pensie de handicap ? Ce grad de handicap ? Cati bani pot lua in plus cu aceasta pensie suplimentara ? (vezi toată discuția)
Daca imi depun dosarul pentru pensia de handicap mai pot lucra cu contract de munca? tal3nt1986 tal3nt1986 buna ziua sunt un pacient care este infectat cu HIV si as dori sa stiu daca imi depun dosarul pentru pensia de handicap mai pot lucra cu cotract de munca? ... (vezi toată discuția)