am un garaj pe un teren care a apatinut primariei in 2010 terenul sa retocedat in compensare uni domn din ungaria .un avocat se ocupa de tot care in primii ani ne cerea plata integrala chiriei 100 euro pe an,de 3 ani nu ne -a mai cerut banii proprietarul a decedat .in 2016 a aparut un mostenitor si au ineput represaliile si amenintarile cu justita .nu avem contracte semnate ce se poate face in acest caz?Mai mult ne anunta ca dinsu numai incaseaza ca actele sunt la alt avocat e posibil asaceva ? am impresia ca ceva nu e in regula
Sa intelegem ca dvs. sunteti chiriasul. Moartea locatorului, adica a celui care v-a inchiriat, nu atrage incetarea contractului de locatiune astfel incat, daca nu ati denuntat contractul, sunteti tinuti sa platiti chiria catre mostenitori. Ce ar mai fi de zis? Platiti chiria pentru cei 3 ani din urma.
Plata garaj
maria on
Am un garaj pe un teren care a apatinut primariei in 2010 terenul sa retocedat in compensare unui domn din ungaria .un avocat se ocupa de tot care in primii ... (vezi toată discuția)