avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chirie garaj, proprietar decedat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chirie garaj, proprietar decedat

am un garaj pe un teren care a apatinut primariei in 2010 terenul sa retocedat in compensare uni domn din ungaria .un avocat se ocupa de tot care in primii ani ne cerea plata integrala chiriei 100 euro pe an,de 3 ani nu ne -a mai cerut banii proprietarul a decedat .in 2016 a aparut un mostenitor si au ineput represaliile si amenintarile cu justita .nu avem contracte semnate ce se poate face in acest caz?Mai mult ne anunta ca dinsu numai incaseaza ca actele sunt la alt avocat e posibil asaceva ? am impresia ca ceva nu e in regula

Ultima modificare: Miercuri, 13 Aprilie 2016
maria on, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:07, 14 Aprilie 2016
Sa intelegem ca dvs. sunteti chiriasul. Moartea locatorului, adica a celui care v-a inchiriat, nu atrage incetarea contractului de locatiune astfel incat, daca nu ati denuntat contractul, sunteti tinuti sa platiti chiria catre mostenitori. Ce ar mai fi de zis? Platiti chiria pentru cei 3 ani din urma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata garaj maria on maria on Am un garaj pe un teren care a apatinut primariei in 2010 terenul sa retocedat in compensare unui domn din ungaria .un avocat se ocupa de tot care in primii ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru prelungirea unui contract inchiriere prin relocatiune tacita mariadan7 mariadan7 In 1954 s-a semnat un contract de inchiriere cu o Cooperativa de Consum si un proces verbal cu sectia financiara. La expirarea termenului din contract, ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract inchiriere prin relocatiune tacita mariadan7 mariadan7 Bunicul a fost proprietarul unui spatiu comercial pe care l-a inchiriat pe trei ani, incepand cu 1954. A semnat un contract de inchiriere cu o Cooperativa de ... (vezi toată discuția)