avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inchidere societate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inchidere societate

-SNC infiintat in 1993,iar din 2013,fara activitate,adica cu stoc zero,dar raportata declaratie trimestriala si bilant.
-omis(din cauza contabilei) a se declara si decontul TVA,prin urmare am primit instiintare ca societatea nu mai este platitoare de TVA.
-din 2008,achizitionat pe firma o Dacia Logan in rate,platita in acest moment integral(de prin 2012-2013)
Doresc sa inchid firma,dar nu stiu cum sa procedez cu masina(pe care o are in posesie fiul meu,care este asociat in firma cu 50%),pt a fi cat mai rentabil transferul autoturismului.
Orice idee,din partea unui contabil,ar fi binevenita,din cauza ca,mi s-a comunicat de catre contabila,ca nu poate sa ramana masina pe societate,ci ar trebui propusa pt casare,ca apoi se poate dizolva societatea.
Multumesc pt orice idee,care sa ma coste cat mai putin,in ceea ce priveste transferul autoturismului pe numele fiului meu.

Alte discuții în legătură

Lichidare societate doinagherasim doinagherasim -SNC infiintat in 1993,acum cu stoc zero,fara activitate de trei ani,dar s-au facut declaratiile trimestriale si balanta anuala catre Finante. -O masina ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism intre asociati doinagherasim doinagherasim Un SNC infiintat in 1993,are in dotare un autoturism,Dacia Logan, din 2008.Deoarece vreau sa inchid firma,as dori un sfat in ceea ce priveste masina,ce as dori ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma doinagherasim doinagherasim Firma cu stoc zero,de doi ani de zile. Raportari trimestriale si bilant catre Finante TVA de rambursat. Acestea ar fi datele privind SNC-ul pe care il am ... (vezi toată discuția)