avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TVA locuinta dupa iesire din partaj cu sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TVA locuinta dupa iesire din partaj cu sulta

Buna ziua.

Am cumparat acum cca 1 an un apartament cu inca cineva in cote elgale (50%). Acum am decis renuntarea la cota mea din acest apartament in schimbul unei sume de bani (sulta). Acest apartament a fost cumparat cu tva 5%.

Intrebarea mea este: la cumpararea unui nou apartament pot reveni cumva la procentul de 5% tva sau sunt obligat sa cumpar cu 20%?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Coproprietate, partaj michelle2011 michelle2011 Buna ziua! Am urmatoarea problema: eu si fostul meu iubit am cumparat un apartament. Eu aveam in contul personal 83% din valoarea apartamentului. El a facut un ... (vezi toată discuția)
Expertiza imobil SperantaDimciu SperantaDimciu Buna ziua, Spuneti-mi, va rog, daca mi s-a realizat un raport de evaluare al unui imobil (unde exista in urma succesiunii/mostenirii 4 proprietari avand cote ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt in situatia unui partaj si totul a inceput acum ... lenovo73 lenovo73 Buna ziua, Sunt in situatia unui partaj si totul a inceput acum 20 de ani. Sotul meu a cumparat in trecut o garsoniera devenind proprietar pe acea garsoniera ... (vezi toată discuția)