avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Sunt in situatia unui partaj si totul a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Sunt in situatia unui partaj si totul a inceput acum ...

Buna ziua,
Sunt in situatia unui partaj si totul a inceput acum 20 de ani. Sotul meu a cumparat in trecut o garsoniera devenind proprietar pe acea garsoniera ( nefiind casatoriti la acel moment), ulterior ne-am casatorit si am facut schimb de locuinta cu un apartament. In contractul noului apartament el are procent 1/2 eu contribuind cu o suma am 1/3. Dupa o perioada de timp am decis impreuna sa ne mutam in alt apartament mai spatios tot prin schimb de locuinta... In actualul contract suntem coproprietari, intrebarea este ce procent avem in momentul actual ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 14:51, 7 Aprilie 2022
In contractul noului apartament el are procent 1/2 eu contribuind cu o suma am 1/3[quot


Pai 1/2 + 1/3 nu dau intregul.
In ultimul contract de schimb unde aparem ca coproprietari fara procente s-a contribuit impreuna financiar la proprietate
Ultima modificare: Joi, 7 Aprilie 2022
lenovo73, utilizator
Ati incheiat vreo conventie matrimoniala de separatie de bunuri?
nu
nu

raluk0207 a scris:

Ati incheiat vreo conventie matrimoniala de separatie de bunuri?

Alte discuții în legătură

Buna ziua.am ajuns cu sotul meu la un consens.dorim sa facem ... dora881988 dora881988 Buna ziua.Am ajuns cu sotul meu la un consens.Dorim sa facem separare de bunuri ,fara sa divortam,el cedandu mi partea lui din proprietate…Se poate realiza ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate IoanaTdr IoanaTdr Buna ziua, In prezent am un apartament pe numele meu, dobandit inainte de casatorie.Acum sunt casatorita de 5 ani si am dori sa vindem acest apartament si sa ... (vezi toată discuția)
Cedare parte apartament marcelutza marcelutza Buna ziua,as dori sa stiu daca pot sa-i trec fiului meu de 21ani,jumatatea mea din apartamentul pe care-l am in comun cu sotul meu.Sunt despartita in fapt de ... (vezi toată discuția)