avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... SINTEZE ADMITERE BAROU
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

SINTEZE ADMITERE BAROU

Buna ,
Va rog foarte mult sa imi trimiteti si mie sintezele de admitere in barou pe adresa : grigoreneluta@yahoo.com
Va multumesc anticipat si va urez bafta tuturor.

Cel mai recent răspuns: baietzika , utilizator 10:52, 27 Iulie 2011
Ti le-am trimis eu acum sper ca au ajuns.
am primit! multumesc muuuultttttttttttt!
Eu m-am batut cu toate manualele.....
Poate cineva sa-mi trimita si mie sintezele sa pot face si eu o comparatie......asa, pe ultima suta de metri. (cristina_vilceanu@yahoo.com)
Merci anticipat si spor in continuare!
as dori si eu sintezele in cauza. Multumesc anticipat pentru amabilitate celui care mi le va trimite pe adresa ionut.carasca@gmail.com. Inteleg ca nu sunt detaliate sau actualizate dar m-ar interesa contractele care nu se regasesc in tratatul de deak, adica asigurarea, renta viagera si intretinerea. Spor la invatat tuturor!
Sper sa va fie de folos, dar imi mentin parerea ca nu sunt multumita de continutul lor:)

Alte discuții în legătură

Sinteze admitere barou burito burito Va rog sa ma ajutati si pe mine sa obtin acele sinteze pentu admitere adresa mea este: oanammanta@yahoo.com Va multumesc tuturor ! Bafta multa! (vezi toată discuția)
Admitere barou danielapetric danielapetric Imi puteti trimite si mie sintezele pentru examnul de admitere in barou, altele decat cele de la [EDITAT] la adresa alinapetric@yahoo.com? Multumesc mult si ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2008! eliza_pasat eliza_pasat Va rog sa-mi trimiteti si mie sintezele pentru examenul de admitere in barou....pe adresa eliza_pasat@yahoo.com. Va multumesc. (vezi toată discuția)