avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dosar penal..
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dosar penal..

Buna ziua! in luna ianuarie am facut o mare gresala sa consum alcool si a ma sui la volan am fost oprit de politie unde a iesit o alcoolemie de 0.64 am fost dus la recoltare la spital nu stiu cat a iesit la recoltarea probelor.. pana acum nu am primit nici un rezultat.. intrebarea mea e: ma pot duce la parchet sa ma interesez de dosar .daca da .ce ar trebuii sa fac mai exact.precizez ca nu am mai avut alte abateri de genul acesta doar cateva amenzi de viteza... multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 14 Aprilie 2016
ploscaru, utilizator
Mergeti la politia rutiera sa va interesati de dosar, ei se ocupa de cercetare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut pentru alcool NicolaeP NicolaeP In data de 29 iunie 2011 mi.a fost retinut permisul de conducere pentru o alcoolemie de 0.64 ml in aerul expirat.Dupa recoltarea probelor a iesit o alcoolemie ... (vezi toată discuția)
Am fost acuzat de conducere sub influența băuturilor alcoolice, dar eram în spatele mașinii când am fost depistat Mihaitadani Mihaitadani Buna dimineata! Of, nici nu stiu cum sa incep, in data de 10 febr 2018 am fost depistat cu o alcoolemie de 0,68 in etilotest, am fost dus la spital unde s-ar ... (vezi toată discuția)
Retinerea permisului de conducere alcamo alcamo Buna ziua! In data de 15.10.2009, dimineata, am fost oprit de politia rutiera pentru depasirea vitezei legale. Cu o seara inainte consumasem bauturi alcoolice, ... (vezi toată discuția)