avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Agresiune sexuala pe internet asupra unui minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Agresiune sexuala pe internet asupra unui minor

Buna ziua,

Sunt parintele unei fetite de 11 ani jumatate, care nu detine cont de facebook.
In urma cu aprox. 3 saptamani, un pusti cu varsta de aprox. 14 ani si-a permis sa posteze pe pagina personala a contului sau de facebook, o imagine in care fiica mea era in parc, peste care a adaugat un text agresiv cu contotatie sexuala + un comentariu "datii ca poate ii e foame". [editat de admin - nu e cazul sa fiti atat de explicit].

Personal am aflat de existenta acestei postari printr-un amic al fiului meu de 16 ani, ce il avea in lista de prieteni pe pustiul care a postat imaginea.

In afara de faptul ca am mers imediat la scoala de care apartine pustiul si am solicitat sa fiu contactat de catre parintii acestuia (cei de la scoala au refuzat implicarea si m-au indrumat catre sectia de politie) iar ulterior am depus o sesizare la sectia de politie, ce alte demersuri as mai putea intreprinde ?

Ce pedepse legale se aplica in asemenea situatii?
Pustiul este raspunzator direct ori cum se procedeaza ?

Va multumesc respectuos pt intelegere
Ultima modificare: Joi, 14 Aprilie 2016
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Postarea fotografiilor (in care apar copii) pe facebook MihaiDamas MihaiDamas Pe Facebook sunt postate o multime de fotografii ale copiilor care frecventeaza gradinita, scoala, sub diverse forme: jocuri, serbari, reclama gradinitei, ... (vezi toată discuția)
Poze de pe facebook Mt2005 Mt2005 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. O persoana a luat de pe contul meu de facebook o poza cu fiul meu si a trimis-o la toata scoala, cu motivul de a ... (vezi toată discuția)
Despre facebook Claudiu Iordache Claudiu Iordache Se poate face ceva in legatura cu un cont aparent fals de facebook, care posteaza de cateva luni si zi de zi, jigniri si cuvinte obscene despre mine si ... (vezi toată discuția)