avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Despre facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Despre facebook

Se poate face ceva in legatura cu un cont aparent fals de facebook, care posteaza de cateva luni si zi de zi, jigniri si cuvinte obscene despre mine si familia mea?
Ati incercat sa raportati acele postari pentru a se suspenda/inchide contul?
Puteți formula o acțiune în răspundere civilă delictuală; ne aflăm în fața unui delict civil generator de prejudicii!
Asta intentionez sa fac. Credeti ca se poate afla persoana din spatele unui cont de facebook?

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Puteți formula o acțiune în răspundere civilă delictuală; ne aflăm în fața unui delict civil generator de prejudicii!

Asta intentionez sa fac. Credeti ca se poate afla persoana din spatele unui cont de facebook?

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Daca se doreste, exista motive legale, se poate. Dupa IP.ul de conectare, locatie, adresa mail/ numar telefon pentru conectare...stiu dumnealor mai bine...
Ultima modificare: Joi, 10 Ianuarie 2019
Ionut.ion, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua , as dori cateva informatii legate de ce anume demersuri ... Gabby676 Gabby676 Buna ziua , as dori cateva informatii legate de ce anume demersuri legale pot lua legat de o chestiune personala , ci anume cineva a creat un cont fals de ... (vezi toată discuția)
De un an sunt hărțuită pe facebook, aproape constant, de o persoană care pare că are tulburări psihice. pot să fac ceva concret ca să înceteze această situație? Camelia2312 Camelia2312 Buna ziua, De 1 an an de zile, cu pauze, ce e drept, sunt hartuita on-line pe facebook, imi agreseaza insulte ( pe profil sau personal, dar si in grupuri ... (vezi toată discuția)
Recenzii negative false - defaimare firma iadria iadria Buna ziua, Un prieten a deschis recent (in bucuresti) un service de calculatoare. De cateva saptamani este hartuit cu recenzii false (oameni care nu au ... (vezi toată discuția)