avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua , as dori cateva informatii legate de ce ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua , as dori cateva informatii legate de ce anume demersuri ...

Buna ziua , as dori cateva informatii legate de ce anume demersuri legale pot lua legat de o chestiune personala , ci anume cineva a creat un cont fals de facebook cu numele meu si posteaza poze indecente . Tin sa mentionez ca am lucrat o perioada la un studio de videochat , insa Romania era blocata . Persoana in cauza cunoaste membri ai familiei si cunostinte pt ca si acestia au primit mesaje de pe acel cont. Mesaje jignitoare , informatii eronate etc .
Nu stiu cine ar putea fi acea persoana dar se pare ca este o persoana care imi cunoaste viata personala.

Ce solutii legale as avea ?
Dacs vi se solicitau bani putea sa fie orice individ care va spărgea contul sub o metoda sau alte.In cazul.in care nu vi se cer bani e un fost partener,,,admirator"etc.Angajati av specializat în penal care sa meargă cu dvs la politie,parchet pt demersurile legale.Daca cunoșteai identitatea persoanei existau variante și într un proces civil.asa doar penalul rămâne soluția..
Buna ziua!

Formulati plangere penala pentru infractiunea de fals informatic. Va puteti constitui parte civila si sa solicitati o suma de bani cu titlul de daune morale.
Daca veti afla identitatea acestei persoane, aveti posibilitatea de a formula o actiune la instanta civila de raspundere civila delictuala pentru repararea prejudiciului moral produs, prin care sa solicitati o suma de bani si incetarea comportamentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distribuire de materiale indecente Sunshine89 Sunshine89 Buna ziua,fostul iubit ma ameninta ca va distribui poze indecente cu mine,ceea ce a si facut doar ca a trimis de pe un cont de socializare fals si nu de pe ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am o speță des întâlnită, dar deranjanta, chiar ... Vasile P. Vasile P. Buna seara, Am o speță des întâlnită, dar deranjanta, chiar nelegala despre folosirea unei poze cu mine în uniformă militară de epocă, folosită pe ... (vezi toată discuția)
Buna seara cum pot proceda sa dau o persoana in judecată sau ... Arys12 Arys12 Buna seara cum pot proceda sa dau o persoana in judecată sau plângere pt calomnie ? Postează pe rețelele de socializare mesaje ca eu ma prostituez ca ... (vezi toată discuția)