avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara cum pot proceda sa dau o persoana in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara cum pot proceda sa dau o persoana in judecată sau ...

Buna seara cum pot proceda sa dau o persoana in judecată sau plângere pt calomnie ? Postează pe rețelele de socializare mesaje ca eu ma prostituez ca produc bani pentru bărbați când eu am o bebelușă de 9 luni vreau sa plătească pt aceste lucruri neadevărate cum pot proceda ? Va mulțumesc frumos
Ultima modificare: Vineri, 21 Aprilie 2023
Arys12, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:17, 21 Aprilie 2023
Foarte simplu,salvați.postarile respective,va adresați unui avocat si aveți posibilitatea sa obțineți daune morale,obligarea persoanei sa șteargă postările respective etc.Daca nu I cunoașteți identitatea,postează de pe un cont fals atunci lucrurile se complica..Nu sta nimeni sa identifice după IP ,slabe șanse în acest sens,eventual raportați profilul,mesajele la administrator etcetc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire minor dragalinamihaela dragalinamihaela Am o fata de 17 ani care e agresata pe facebook cu tot felul de mesaje urate si comentarii la fotografii foarte injositoare si nu stiu cum sa intervin.Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Anunturi ilegale...??? crycry85 crycry85 Buna ziua, As avea nevoie urgenta de un sfat... O persoana rau voitoare posteaza tot felul de mesaje obscene la adresa unei cunostinte, pe diferite site-uri ... (vezi toată discuția)
Postare online de fotografii și mesaje private denigrante Alexxandra13 Alexxandra13 Bună ziua! Va deranjez în legătură cu o problema personala ce îmi afectează afacerea&viata de zi cu zi. Fostul partener de naționalitate straina(nu am ... (vezi toată discuția)