avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost amenintat pe un grup de facebook, defaimat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost amenintat pe un grup de facebook, defaimat prin diverse ...

Am fost amenintat pe un grup de facebook, defaimat prin diverse glume mistouri etc, am fost doar adaugat strict pentru treaba asta de catre un politist si un prieten de-al lui, se poate face ceva in privinta asta?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:00, 1 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pt amenințate puteți formula plângere penala iar pt insulta calomnie ,atingeri aduse imaginii și personalitatii dvs se pot solicita daune morale într un proces civil.Problema este dacă puteți identifica persoanele respective,cunoașteți nume,domiciliul,sa nu folosească un profil fals etc..
Buna ziua, da se pot identifica, au folosit nume schimbate pe messenger, dar e acelasi profil. Ma sfatuiti sa depun plangere pentru amandoi, ulterior sa cer daune morale?. Pe langa asta am fost hartuit si cu petarde continuu de ei. Am si o temere ca cel ce este politist sa nu imi hartuiasca familia din cauza asta.
Ultima modificare: Luni, 1 Ianuarie 2024
oqqo, utilizator
Pt amenințare se poate face plângere penala,pana la daune morale e cale lunga probabil ani..Pt restul problemelor instanta civila e soluția..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jigniri pe facebook loveusa24 loveusa24 Va rog, am nevoie de ajutor. Daca insulta si calomnia au fost abrogate, iar cineva ma jigneste si ma ameninta public pe facebook, cum poate fi trasa la ... (vezi toată discuția)
Amenințare in mediul online DanieMA DanieMA Buna ziua ! Dacă am fost amenințat și jignit in mediul online ( messenger, Facebook ) pot depune plângere ? Am ca și dovada screm shot’urile discuției ... (vezi toată discuția)
Dovezi facebook Radu123x Radu123x Buna ziua. Daca vreau sa reclam o persoana care m-a santajat, hartuit si m-a amenintat ca le arata prietenilor mei, poze compromitatoare cu mine, pot sa o fac ... (vezi toată discuția)