Am fost amenintat pe un grup de facebook, defaimat prin diverse glume mistouri etc, am fost doar adaugat strict pentru treaba asta de catre un politist si un prieten de-al lui, se poate face ceva in privinta asta?
Pt amenințate puteți formula plângere penala iar pt insulta calomnie ,atingeri aduse imaginii și personalitatii dvs se pot solicita daune morale într un proces civil.Problema este dacă puteți identifica persoanele respective,cunoașteți nume,domiciliul,sa nu folosească un profil fals etc..
Buna ziua, da se pot identifica, au folosit nume schimbate pe messenger, dar e acelasi profil. Ma sfatuiti sa depun plangere pentru amandoi, ulterior sa cer daune morale?. Pe langa asta am fost hartuit si cu petarde continuu de ei. Am si o temere ca cel ce este politist sa nu imi hartuiasca familia din cauza asta.
Dovezi facebook
Radu123x
Buna ziua. Daca vreau sa reclam o persoana care m-a santajat, hartuit si m-a amenintat ca le arata prietenilor mei, poze compromitatoare cu mine, pot sa o fac ... (vezi toată discuția)