avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenințare in mediul online
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenințare in mediul online

Buna ziua ! Dacă am fost amenințat și jignit in mediul online ( messenger, Facebook ) pot depune plângere ? Am ca și dovada screm shot’urile discuției ...Sau ce este de făcut ?
Va mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2019
DanieMA, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:44, 2 Octombrie 2019
Depuneti plangere prealabila, sub aspectul savarsirii infractiunii de amenintare.

Actul de sesizare se depune in termen de 3 luni de cand ati luat la cunostinta de activitatea infractionala.

Pastrati conversatiile avute.

Pt insultă ,calomnie puteti formula o acțiune civilă solicitând daune morale.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jigniri pe facebook loveusa24 loveusa24 Va rog, am nevoie de ajutor. Daca insulta si calomnia au fost abrogate, iar cineva ma jigneste si ma ameninta public pe facebook, cum poate fi trasa la ... (vezi toată discuția)
Am fost amenintat pe un grup de facebook, defaimat prin diverse ... oqqo oqqo Am fost amenintat pe un grup de facebook, defaimat prin diverse glume mistouri etc, am fost doar adaugat strict pentru treaba asta de catre un politist si un ... (vezi toată discuția)
Cui trebuie sa ma adresez? parchetului sau judecatoriei virgild virgild Am fost amenintat, insultat si injurat de catre seful direct in timpul exercitarii atributului de putere publica (ambii fiind functionari publici si in timpul ... (vezi toată discuția)