avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum pot scapa de amenzile la circulatie luate acum 12 ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum pot scapa de amenzile la circulatie luate acum 12 ani?

Salut! Exista vreo posibilitate sa scap de amenzile luate acum 12 ani?
Cel mai recent răspuns: CRM2013 , utilizator 21:53, 15 Aprilie 2016
Amenzile de circulaţie se prescriu la împlinirea unui termen de 5 ani de la data de 1 ianuarie a anului următor datei la care ati primit amenda.
Faceti contestatie , daca va vine executare silita, motivand ca este prescrisa.
Exista si opereaza termenul de prescriptie dar si acesta se intrerupe daca creditorul desfasoara acte si actiuni pentru recuperare debit in interiorul termenului de prescriptie
Pe parcursul celor 12 ani,nu ati primit decizia anuala de impozitare -formatul galben?
Acum 12 ani locuiam la o adresa. Intre timp mi-am schimbat adresa, problema este ca la primarie figurez cu amenzile, iar daca am nevoie de vreo hartie de la ei, nu imi dau. Tot ei mi-au poprit si un cont. Si, nu am primit nici-un formular de la nimeni.
Ultima modificare: Joi, 14 Aprilie 2016
ioneldaniel, utilizator
editat

Contactati serviciul debite in urmarire de la autoritatea fiscala teritoriala,care detine dosar pentru fiecare dintre amenzile rutiere aplicate si documentele realizate pentru recuperare debit

Ultima modificare: Vineri, 15 Aprilie 2016
gi-jane2, moderator
Intrebarea era, daca pot scapa de amenzi. Daca merg la autoritatea fiscala teritoriala dau peste un functionar public care se poarta cu mine de parca i-am ramas dator lui cu banii din amenzi. Deci, este vreo varianta de a scapa de amenzi?

Alte discuții în legătură

Amenda din 2009 - prescriptie mariastan20 mariastan20 Buna ziua , Asi dori sa intreb daca amenzile se prescriu ,si daca da la ce termen. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Datorii la taxe si impozite locale lore8000 lore8000 Datoriile la taxe si impozite locale se prescriu in 3 ani? Cum poti scapa de ele daca nu le achiti? Ma refer la amenzi si taxe de timbru. (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie taxe si impozite omatcons omatcons Bună ziua Aş dori sa stiu ce act normativ stabileste termenul de prescriere a unei datorii fiscale privind impozitul pe terenul agricol din extravilan.:O (vezi toată discuția)