avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Taxe angajator roman dar salariat cu domiciliul in ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Taxe angajator roman dar salariat cu domiciliul in strainatate

Buna ziua,
Lucrez la o firma din Romania , dar urmeaza sa ma mut in Austria. Pot sa lucrez de acolo, pe net, pe baza unui contract la domiciliu. Insa nu stiu cum se platesc taxele. Stiu ca am voie 6 luni pana la 2 ani sa fac asta, dar am inteles ca taxele se platesc in comntinuare in Romania. Insa daca am nevoie , Doamne fereste de spitalizare, ma baga cineva in seama?Sau trebuie sa platesc?

multumesc,

Alte discuții în legătură

Legislatie in austria pneu expert pneu expert Am lucrat in Austria anul acesta 8 saptamani din 23 august ca ingrijitoare batrani la domiciliu 24 ore din 24 si am incheiat contractul de munca direct cu ... (vezi toată discuția)
Impozit venit austria până în anul 2015 am lucrat în austria ... andr33a1997 andr33a1997 Impozit venit Austria Până în anul 2015 am lucrat în Austria la îngrijire bătrâni, din luna aprilie a anului 2015 m-am angajat în România cu contract ... (vezi toată discuția)
Contributie la sanatate pikitoi pikitoi Buna ziua, am lucrat in Austria ( o perioada de 2 ani) la o familie cu contract de munca pentru a griji o batranica. Perioada in care lucram era impartita ... (vezi toată discuția)