avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract prestari servicii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract prestari servicii

Care sunt contributiile in 2016 pentru un prestator de servicii care are si calitatea de pensionar?

Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Radu Aura , utilizator 10:29, 18 Aprilie 2016
Trebuie sa va inregistrati la registrul comertului ca pfa pentru a putea sa mai prestati activitati economice si veti plati ca pfa impozit pe venit 16% si contributie la sanatate 5,5%.
Contributiile pentru impozit si CASS sunt retinute si virate de catre societatea pentru care prestez serviciile. Se poate mentine in continuare contractul de prestari servicii care este incheiat din 2014 in aceleasi conditii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cas si cass pt. venituri din activitati independente stefanelul stefanelul Buna ziua, Sunt o persoana fizica neautorizata care obtin venituri din activitati independente pe baza unui contract de prestari servicii de publicitate pe ... (vezi toată discuția)
Taxe contract prestari servicii persoana fizica independenta sagetutza sagetutza Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire. Sunt angajat la o firma care imi plateste toate taxele pentru salarii. (Nu stiu daca e exprimarea corecta, dar din ... (vezi toată discuția)
Plata cass pe 5 ani in urma acatanas acatanas Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: din anul 2002 pana in prezent sunt angajata cu CIM la o firma unde mi s-au platit regulat toate contributiile ... (vezi toată discuția)