avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Lucrare de grad
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Lucrare de grad

Buna ziua.
Lucrez in invatamant si pentru obtinerea gradului I am realizat o lucrare de grad. Peste vreo 2 ani am imprumutat-o unei colege pentru a se inspira, iar mai tarziu am descoperit ca a copit foarte mult din lucrare fara a-mi spune. Ea si-a publicat lucrarea, dar nu pentru a o pune spre vanzare, ci pur si simplu pentru a inregistra niste puncte la un dosar de departajare pentru a obtine un loc de munca. Care sunt consecintele in cazul in care as depune o plangere? Altcineva in afara de mine o poate reclama?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:20, 16 Aprilie 2016
Daca vi se va admite plangerea , atunci lucrarea respectiva nu se va mai lua in considerare la stabilirea punctajului resectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prioritate Magda61 Magda61 Domnule avocat,lucrez in invatamant de26 de ani ,am toate gradele date si sunt titulara.Din nefericire timp de 2 ani am fost in concediu medical intrucat am ... (vezi toată discuția)
Titularizare la nivelul scolii Albert35 Albert35 Supun atentiei dumneavoastra problema tutularizarii la nivelul unitatii de invatamant... Sunt profesor de informatica cu o vechime efectiva in invatamant ... (vezi toată discuția)
Ultimul pas de a contesta rezultatul la o lucrare scrisa la examenul de titularizare in invatamant 2009 radu stroe radu stroe Urgent!!!!! Am obtinut o nota de care nu am fost multumit si am facut contestatie in urma careia am castigat 0,50 de puncte acestea nefiind necesare pentru ... (vezi toată discuția)