avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit

buna ziua
as vrea sa stiu daca eu sunt in spania de 12 ani si lucrez legal ,ce impozit trebuie sa platesc in romania ,daca nu am nimic in tara ,nici pe numele meu nici pe alt nume ,doar adresa parintilor si atat (imi trebuie sa renovez buletinul ) ! azi am citit pe un forum al avocatului din spania ca trebuie sa completam un formular si sa il trimitem prin posta pana pe 30 iunie cu confirmare de primire !!!!! de ce impozitare dubla cand eu nu beneficiez nimic din romania ,si platesc aici taxe si impozite !! aceasta este postarea care a facut-o domnul avocat :
Pentru a evita dubla impozitare şi de România şi de Spania, cei ce-şi stabilesc rezidenţa sau chiar domiciliul în străinătate TREBUIE depus la sediul ANAF din localitatea de domiciliu în România formularul de mai jos, pentru a fi radiat (şters) din evidenţele fiscale române. Urmaţi instrucţiunile de completare ale acestuia.
OMFP_74_2012-STRAINATATE.pdf · versión 1
Formato de documento portátilDescargarVista previa
Ultima modificare: Duminică, 17 Aprilie 2016
N_&_K_43, utilizator

Alte discuții în legătură

Stabilirea rezidentei fiscale in strainatate pt persoane fizice elenamartinez elenamartinez Buna ziua! conform nuçoului cod fiscal rezidentii romini din alte tari trebuie sa anunte stabilirea rezidentei fiscale in tara unde se afla. Situatia mea ... (vezi toată discuția)
Ce drumuri trebuie sa faca un cetatean cu pasaport crds la anaf crisppian crisppian Buna ziua, Am dubla cetatenie, Romano-Americana, si pasaport CRDS pe care l-am obtinut de la consulat special pentru a nu fi pus la plata obligatorie a ... (vezi toată discuția)
Venituri din sua - dubla impozitare - formularul 1042-s ticegag344 ticegag344 Cum evit dubla impozitare pentru venituri din SUA ca persoana fizica? ANAF accepta formularul 1042-S (formular primit de la site-ul din SUA) ca dovada ca deja ... (vezi toată discuția)