avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cazuri in care se poate recupera mai repede (cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cazuri in care se poate recupera mai repede (cu examen) permisul suspendat pentruu 90 zile

Sotul meu a trecut linia ferata cand semnalele acustice si luminoase erau deja in functiune, si are permisul suspendat pentru 90 zile. Exista posibilitatea sa dea examenul si sa isi recupereze permisul dupa 30 zile?

Alte discuții în legătură

Suspendare permis trecere la cale ferata Dorrian Dorrian As dori sa va relatez o situatie prin care am trecut acum doua zile in speranta ca ma poate ajuta cineva cu sfaturi daca intradevar am gresit sau daca a fost ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis AlexandruMarius AlexandruMarius Am fost oprit de un echipaj de politie dupa ce am traversat o intersectie in care se afla si o trecere la nivel cu cale ferata semnalizata cu semafoare. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in timp ce treceam linia ferata s-au pus in functiune ... Daniela ionita Lefter Daniela ionita Lefter Buna ziua! In timp ce treceam linia ferata s-au pus in functiune semnalele luminoase si acustice.Inainte am oprit ,m-am asigurat ca semaforul este de culoare ... (vezi toată discuția)