avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasirea domiciliului, motiv de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasirea domiciliului, motiv de divort

buna ziua!as vrea sa stiu daca mai exista notiunea de parasire de domociliu>sotul meu a parasit domiciliul,sta cu chirie.pot intyenta divort pe acest motiv?mentionez ca are pe altcineva de aprox doi ani si presupun ca se vede acolo cu persoana respectiva,care e din alt oras.

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:06, 10 Mai 2016
nu am fost despartiti in acesti doi ani,el a locuit cu mine si copilul dar avea o relatie si cu aceasta femeie,casatorita si ea.eu am aflat de ac legatura in urma cu 8 luni,si de atunci el a continuat sa stea acasa,pana acum o luna cand s-a mutat cu chirie,motivand ca eu l-am gonit de acasa,intrucat nu am putut accepta ca facea drumuri mereu intre acea femeie si mine.zilele acestea a fost acasa la noi,si-a luat ultimele haine,pe furis,eu nefiind in locuinta si a plecat la respectiva femeie,el stand cu chirie in acelasi oras cu mine si copilul nostru,pana acum.mentionez ca amanta domnului sta in alta localitate.el nu mai raspunde la telefon,nu m-a anuntat ca pleaca din oras si mi-a ingreunat si mie situatia astfel,el mai stand uneori cu copilul nostru cand eu eram la munca.a zis ca vrea sa divorteze amiabil,dar acum a fugit.ce pot sa fac in acest caz?el si-a aratat dorinta de a ceda partea lui din apartament copilului,dar mi-a zis ca nu are bani acum,de aceea as vrea sa stiu ce costuri implica aceasta donare,se poate face la notar?multumesc(sotul meu are si o meserie mai delicata,ca sa zic asa,sau a avut,si a renuntat si la meserie,ca sa fie cu aceasta femeie)
e mai ieftin sa donati acum impreuna copilului minor. mergeti la notar cu actul casei, intrebati care e procedura functie de varsta copilului si faceti rost de bani urgent, pana nu se razgandeste . pastarti-va numai dvs uzufruct viager pe casa.
se poate stabili la notar si pensia alimentara?el a fost de acord sa ii dea copilului 10 milioane lei vechi pe luna,dar acum imi spune ca,deoarece vrea sa renunte la seviciul sau,pt ca e preot,nu stie daca va mai putea sa imi dea bani pt copil o perioada,si sa ma descurc singura.
L notar nu se stabileste nimic, la notar trebuie sa fiti intelesi asupra tuturor aspectelor.. pensie, divort, locuint acopil.. daca va intelegeti sa va dea 1000 pensie, atat va scrie notarul. Daca nu va mai da apoi, apelati la executor, daca nu va ma avea, va va da raportat la minim pe ec.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu art.934 cpc ContSters143145 ContSters143145 In cazul divortului in care se invoca art. 934 CPC si este considerat \\"vinovat\\" reclamantul pentru ca paratul a parasit domiciliul de peste 2 ani, va plati ... (vezi toată discuția)
Divort lucik22 lucik22 Buna,sunt casatorita legal din 2006,dar de 2 ani suntem separati,sotul meu fiind plecat din tara.Vreau sa divortez,el cica este de acord,dar nu vrea sa se ... (vezi toată discuția)
Dovezi pentru culpa comuna DAN_ZISU DAN_ZISU Buna ziua ! In 5 ani de zile am incercat de 2 ori sa divortez de \\"sotia\\" mea ( prima data cu un avocat , a doua oara singur) , dar mereu a sustinut ca ... (vezi toată discuția)