avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale O intrebare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

O intrebare

Buna seara am 2 abonamente la orange unu cu un telefon si unu cu o tableta si as vrea sa reziliez cel cu telefonul se poate ?mai am un an pana termin.Va astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 20:43, 18 Aprilie 2016
se poate insa va trebui sa platiti o taxa de reziliere. Mergeti si vorbiti la agentul de telefonie cu contractul.
ok dar nu aveti ideie cam cat ar costa?stiu ca inainte trebuia sa platesti tot abonamentul
cititi contractul. trebuie sa aveti clauze in el si ce trebuie sa platiti in caz de reziliere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitati reziliere contract, costuri majorate stcalin stcalin Buna ziua! As dori sa ma ajutati in rezilierea contractului cu Orange Romania. Motivele pentru care doresc sa fac acest lucru sunt mai multe. Am fost mintit si ... (vezi toată discuția)
Orange Petrina l Petrina l Bună seara, scuzați deranjul vin și eu cu o problema : tatăl meu a fost sunat de un operator de la Orange dacă dorește o tableta cu doar 80 lei ... (vezi toată discuția)
Abonament orange reziliat Alexander12393 Alexander12393 Buna Ziua/Seara Mi-am facut un abonament Orange prin Noiembrie si fata de la reprezentanta Orange mi-a spus ca trebuie sa platesc primele 2 luni ale ... (vezi toată discuția)