avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice aplicare HG 834/2009
Discuție deschisă în Achiziţii publice

aplicare HG 834/2009

Buna ziua,

AM vazut ca s-a mai postat un subiect pe aceasta tema, insa intrucat nu am gasit nicio specificare in acest act normativ, va rog sa-mi specificati daca intra in vigoare de la data publicarii in MO sau de la alta data (care?).

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: casainvest , utilizator 22:42, 17 August 2009
~ Conținut șters la cerere ~
intrebare: pe 24iulie2009s-a publicat anuntul de participare la licitatie,iar pe 17 august comisia a deschis ofertele.COMISIA ERA OBLIGATA SA APLICE PREVEDERILE HG 834/2009 LA DESCHIDEREA OFERTELOR FINANCIARE ? Va multumesc ing. Anton
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura atribuire gestiunea serviciului de utilitati publice bot bot Cum se procedeaza in cazul in care se scoate prin licitatie publica deschisa atribuirea gestiunii serviciului de colectare si transport deseuri reciclabille ... (vezi toată discuția)
Ofertã neconformã ? Beltic Anca Beltic Anca Vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns... în acest sens, vă expun pe scurt speţa : Am participat la o licitaţie de achiziţie lucrări; în urma ... (vezi toată discuția)
Derulare licitatiem deschise conform legii achizitiilor publice Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Stie cineva cum se deruleaza conform legii, adica conform literii legii o procedura de licitatie deschisa. Adica efectiv nu asa din practica. Eu am fost la ... (vezi toată discuția)