avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venituri din dobanzi pe numele unui tert
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venituri din dobanzi pe numele unui tert

Fostul prieten,un olandez,a avut niste bani aici intr-o banca pe numele meu pentru a beneficia de dobanzile mai mari din Romania. Din cauza acestor bani am aparut la Anaf cu venituri din dobanzi iar aceasta a produs niste consecinte nedorite,nu am putut sa inchei o asigurare medicala cu CASMB in 2013 imediat cum m-am intors in tara iar acum furnizeaza o baza legala de calcul eronata pentru fisc si casmb.

Ce trebuie sa fac pentru a rectifica si a sterge din bazele de date ale anaf aceste venituri?

Alte discuții în legătură

Pot fi scutita ce plata datoriei casmb ? aristide.elena aristide.elena Salut ! Am de plata la ANAF suma de 1100 lei in care intra si dobanzile. Este reclamata de CASMB pt asigurari de sanatate, incepand din 2011. Eu nu am avut ... (vezi toată discuția)
Plata la anaf o contributie datorata la casmb, din 2009 aristide.elena aristide.elena Buna ziua Desi nu am avut serviciu de peste 10 ani, mi s-a calculat o plata a unei contributiei la CASMB de cca 700 lei + penalizari de cca 500 lei, in total ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea casatoriei la primarie din olanda valentinagurdis valentinagurdis Sun casatorita din 2013 si dorim sa inregistram casatoria si in Olanda. Sotul romin. e adevarat ca in cazul in care iti intorci asigurarea medicala in olanda ... (vezi toată discuția)