avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata la ANAF o contributie datorata la CASMB, din 2009
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata la ANAF o contributie datorata la CASMB, din 2009

Buna ziua
Desi nu am avut serviciu de peste 10 ani, mi s-a calculat o plata a unei contributiei la CASMB de cca 700 lei + penalizari de cca 500 lei, in total 12.000 lei.
Daca nu platesc acesti bani, nu obtin cardul de sanatate.
Am facut investigatii la ANAF si eu cred ca faptul ca am avut in banca o suma de 20.000 euro rezultata de la o vanzare imobiliara, aceasta a fost luata in consideratie de ANAF.
Alte venituri nu am avut iar in noiembrie 2015 am iesit la pensie.
Datoria calculata de ANAF dateaza din februarie 2009 pana in noiembrie 2015, deci a fost calculata pe timp de 6 ani si 9 luni. S-a oprit cand am iesit la pensie.
Intre timp se acumuleaza dobanzi.
Am retras si banii din banca.
Exista vreo lege care mi-ar sterge aceasta datorie ?
Multumesc anticipat pt. raspuns.
Dna Aristide.

Alte discuții în legătură

Somatie de plata de la anaf pentru cass eliane2244 eliane2244 Buna ziua. De la ANAF mi-au venit niste somatii in ultimii ani, ajungeau la cutia postala in luna august, iar eu fiind absenta vara, ele se reintorceau la ... (vezi toată discuția)
Somatie pt. contributie la casmb de 1.100 lei eliane2244 eliane2244 Am iesit la pensie in noiembrie 2015 si inainte de asta am cotizat cu minimul obligatoriu la Casa de Pensii Bucuresti pt. ca nu aveam cei minim 15 ani. Pensia ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata de la anaf pt asigurari sanatate aristide.elena aristide.elena Buna ziua Am de plata la ANAF suma de 1100 lei in care intra si dobanzile. Este reclamata de CASMB pt asigurari de sanatate, incepand din 2011. Eu nu am ... (vezi toată discuția)