avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Somatie de plata de la ANAF pt asigurari sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Somatie de plata de la ANAF pt asigurari sanatate

Buna ziua
Am de plata la ANAF suma de 1100 lei in care intra si dobanzile.
Este reclamata de CASMB pt asigurari de sanatate, incepand din 2011.
Eu nu am avut serviciu de ani de zile ...deci nu am avut venituri.
In schimb, in 2011 am facut niste depozite in valuta in urma vanzarii unei garsoniere, suma depusa era de 24.000 euro.
S-au luat in calcul (nu stiu in ce mod), dobanzile care au fost considerate venituri, desi ele sunt foarte mici si nu se poate trai din ele.
Anul trecut am retras banii din banca.
Daca nu platesc cei 1100 lei, nu me se elibereaza Cardul de Sanatate.
Acum sunt pensionara. Am pensie 520 lei pe luna, am lucrat numai 11 ani, desi am fost inginera si am cotizat cu intreruperi dupa 2008 pentru a avea cei 15 ani vechime, pentru a iesi la pensie.
Voi implini 62 de ani in luna mai (sper...).
Au trecut 6 ani de cand mi s-a calculat datoria la CASMB.
Ordonanta lui Dragnea ma scuteste de aceasta plata ?
Ce sa fac ?

Alte discuții în legătură

Pot fi scutita ce plata datoriei casmb ? aristide.elena aristide.elena Salut ! Am de plata la ANAF suma de 1100 lei in care intra si dobanzile. Este reclamata de CASMB pt asigurari de sanatate, incepand din 2011. Eu nu am avut ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata de la anaf pentru cass eliane2244 eliane2244 Buna ziua. De la ANAF mi-au venit niste somatii in ultimii ani, ajungeau la cutia postala in luna august, iar eu fiind absenta vara, ele se reintorceau la ... (vezi toată discuția)
Somatie pt. contributie la casmb de 1.100 lei eliane2244 eliane2244 Am iesit la pensie in noiembrie 2015 si inainte de asta am cotizat cu minimul obligatoriu la Casa de Pensii Bucuresti pt. ca nu aveam cei minim 15 ani. Pensia ... (vezi toată discuția)