avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reactivare firma inactiva
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reactivare firma inactiva

Bun gasit !
Am marea rugaminte catre dvs. sa imi deslusiti cum pot reactiva o firma care a functionat intre martie 2009 si mai 2010 ....
Am fost pusa in imposibilitatea de a mai continua activitatea comerciala din cauza unei operatii chirurgicale ....
Au fost depuse actele contabile pe 2009 si platite impozitele dar pt. anul 2010 , nu am depus nimic .
Societatea a avut drept sediu propria locuinta , prin comodat .
Intrucat figurez cu cazier fiscal , as vrea sa ajung in legalitate cu firma si eventual sa o activez /inchid .
Cu ce ma sfatuiti sa incep ?
Mentionez ca nu mai am nici un fel de evidenta din 2010 , deteriorandu se in timp ....Doar inregistrarea casei de marcat .
Multumiri anticipate !!

Alte discuții în legătură

Anulare cazier fiscal florin1108 florin1108 Buna ziua. In 2008 am infiintat o firma care nu a avut niciun fel de activitate. Din cauza faptului ca nu am depus declaratiile periodice,in 2009 firma a fost ... (vezi toată discuția)
Firma cu activitatea suspendata ToniB ToniB Buna ziua, O firma (SRL) a carei activitate a fost suspendata in 2009, dar care nu a redeschis activitatea pana in prezent (2016), mai poate fi reactivata? ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am rugamintea sa ma ajutati. am fost administrator ... Ana.stefanescu78@gmail.com Ana.stefanescu78@gmail.com Buna seara. Am rugamintea sa ma ajutati. Am fost administrator intr-un SRL care din 2012 nu a mai depus declaratii si care nu a mai avut activitate. In 2015 ... (vezi toată discuția)