avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma cu activitatea suspendata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma cu activitatea suspendata

Buna ziua,

O firma (SRL) a carei activitate a fost suspendata in 2009, dar care nu a redeschis activitatea pana in prezent (2016), mai poate fi reactivata? Daca da, care sunt pasii de urmat.
Mentiuni:
- la momentul suspendarii nu avea niciun fel de datorii
- intre timp nu au fost acumulate datorii, firma neavand angajati sau bunuri supuse impozitarii
- bilantul anual a fost depus la finante in fiecare an (bilantul fiind zero)
- sediul era cu contract de comodat dar intre timp apartamentul respectiv unde firma isi avea sediul, si-a schimbat proprietarul si contractul pentru sediu nu a fost reinnoit, dar se poate face mentiune de schimbare a sediului.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:01, 2 Mai 2016
Nu este nicio problema; faceti un nou contract de comodat sau de inchiriere pe noul sediu si, concomitent, reactivarea la O.R.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu un srl dupa 3 ani de suspendare? lori_ultras lori_ultras Buna ziua , stiu ca mai exista alte intrebari de genul acesta pe forum insa nu am gasit un raspuns clar in conformitate cu legea , poate s-au mai si schimbat ... (vezi toată discuția)
Pot reactiva firma? mirelaalexandru95 mirelaalexandru95 Buna ziua! In urma cu 3-4 ani am înființat o firmă pe care, din pacate, am folosit-o foarte putin. Posibil cateva facturi. Apoi din motive personale nu am ... (vezi toată discuția)
Sediu srl alu alu Vreau sa infiintez un SRL, cu doi asociati. Unul dintre ei locuieste cu o ruda de gradul I, avand carte de identitate la acea adresa. Se poate folosi acea ... (vezi toată discuția)