avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ce se intampla cu un SRL dupa 3 ani de suspendare?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ce se intampla cu un SRL dupa 3 ani de suspendare?

Buna ziua , stiu ca mai exista alte intrebari de genul acesta pe forum insa nu am gasit un raspuns clar in conformitate cu legea , poate s-au mai si schimbat legile intre timp .
Deci , pe scurt , am un SRL pe care l-am suspendat pe o perioada de 3 ani acum cateva zile . Nu am datorii catre nimeni , o sa depun ce trebuie la timp , ce urmeaza dupa acesti 3 ani daca nu vreau sa il reactivez? am citit mai multe variante , ca se inchide firma automat , ca trebuie sa o inchid tot eu urmand sa platesc alti bani , cum ar fi mai bine ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:08, 26 Decembrie 2015
Dupa suspendarea la O.R.C. mergeti la unitatea teritoriala A.N.A.F. de care apartineti pentru obtinerea regimului derogatoriu referitor la depunerea declaratiilor.

Bilantul contabil trebuie depus oricum si in aceasta perioada.

Dupa expirarea perioadei de 3 ani puteti alege: continuarea suspendarii, reluarea activitatii sau radierea. Acestea sunt actiuni voluntare; nu se va face radierea din oficiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungirea suspendarii aa expiratcu inca 3 ani a unui srl dupa ce prima perioada de 3 ani de suspendare olymariana olymariana buna ziua .va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza si daca pot sa prelungesc cu inca 3ani suspendarea unui srl ,a care a fost suspendat pe o perioada de 3 ani ... (vezi toată discuția)
Firma suspendata homereg homereg la trecerea perioadei de suspendare ce este obligatoriu sa faca un SRL ?, care nu mai are activitate si nu va mai avea ?? si nici nu vrea ... (vezi toată discuția)
Firme suspendate homereg homereg Intrebare > ce se intampla cu o SRL la expirarea perioadei de suspendare ???... care nu va avea nici in continuare activitate ??? la ORC ... (vezi toată discuția)