avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... invatamant
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

invatamant

Sunt profesor de 25 de ani si nu am reusit sa ma titulatizez,deoarece in orasul meu nu au fost posturi. In anul 2013 am participat la concurs si am luat 8,80,dar nefiind post titularizabil in tot judetul,nu am reusit. Anul acesta am avut ocazia sa ma titularizez cu articolul 253,in doua scoli (am cateva ore si in alta scoala). La o scoala mi-a dat viabilitatea postului,dar la cealalta,noua directoare,neplacandu-i de fata mea,nu mi-a dat viabilitatea postului. Am facut contestatie impotriva deciziei C.A si mi-a raspuns directoarea ca nu am dreptul la contestatie. Va rog sa-mi spuneti daca o pot actiona in instanta la consiliul contencios. Pot dovedi viabilitatea postului,deoarece sunt aproape 4 catedre viabile pe 4 ani si sunt in scoala doar 2 titulari. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: idriceanu , utilizator 12:53, 23 Aprilie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare metodologie fight_for_justice fight_for_justice Buna ziua! As dori sa va prezint pe scurt urmatoarea problema. Sunt profesor titular si fac o naveta de 30km pana la scoala fara a primi decontarea navetei. In ... (vezi toată discuția)
Metodologie titularizare mirabela23 mirabela23 Buna ziua! Situatia e urmatoarea: o persoana a fost propusa spre titularizare la nivelul scolii (cf. art.253) anul trecut pe un post complet - 18 ore- desi ... (vezi toată discuția)
Abuzuri ale conducerii scolii elena steff elena steff Sunt profesor şi am participat la concursurile din anii 2009 şi 2011 unde am obt.9,20 si 9,55.Conform Legii Educaţiei Naţionale din 1/2011 si a ... (vezi toată discuția)