avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lovire repetata cu corp dur
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lovire repetata cu corp dur

Buna ziua am fost batut de o firma de paza am primit 3 lovituri de bocanc in burta am stat in spital 11 zile .aveti atasat diagnosticul la sf discutiei .cate zile de ingrijiri medicale pot primi de la iml? este posibil sa nu primesc nici o zi ?si acum am dureri nu pot dormi noaptea.este necesar sa cer de la spital zile de ingrijiri se iau in considerare?va multumescp [ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 25 Aprilie 2016
Shtefan89, utilizator
Cel mai recent răspuns: mottofreee , utilizator 23:21, 26 Aprilie 2016
Medicul legist este cel care stabileste numarul de zile de ingrijiri medicale necesare refacerii starii de sanatate.Solicitati IML eliberarea CML,biletul de iesire este important in stabilirea numarului acestora.
Am ridicat astazi certificatul medico-legal sunt cam nedumerit in privinta rezultatului,am prezentat si actele medicale , in certificat scrie nu prezinta din c cauza?[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 25 Aprilie 2016
Shtefan89, utilizator
Este foarte ciudat.Cate zile ati fost internat in spital?
Cererea catre IML ati facut-o dv sau a trimis-o politia?
11 zile..am fost eu ,am spus ora 01:30 au trecut 13:30 ficatul inca este rupt ,doctorul mi-a spus sa nu ma plimb cu masina sa nu port centura si sa evit efortul fizic minim 2 luni scrie si in foaia de externare
Certificatul medico-legal are valoarea unui raport de constatare.
Aveti dreptul sa contestati concluziile raportului de constatare si sa solicitati efectuarea unei expertize.

Alte discuții în legătură

Acordare certificat medico- legal vvaassiillee vvaassiillee Neacordare de prioritate in intersectie, accident cu vatamari corporale(lovire la cap). Victima merge la spital acuzand dureri la cap, investigatii la urgente, ... (vezi toată discuția)
Certificatul medico-legal, zile de ingrijiri medicale goghi goghi Buna ziua! Ajutati-ma va rog la urmatoarea problema. Am fost batut pe strada de catre un sofer care circula pe trotuar si m-a atins pe picior cu masina, ... (vezi toată discuția)
Medicina legala Nicu I. Nicu I. Cum se poate contesta un raport medico-legal, avand in vedere faptul ca medicul legist desi avea in fata toate actele medicale, in care se preciza perioada de ... (vezi toată discuția)