avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Hartuire pe facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Hartuire pe facebook

Buna seara,am o problema. Pe facebook a intrat un tip care din senin mi-a adresat injurii si amenintari. Ce pot face in privinta asta? Pentru ca tipul stie detalii despre viata mea,eu am un bebelus,sunt femeie singura,mi-e frica sa nu mi se intample ceva. Va rog un mic ajutor
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 12:16, 28 Aprilie 2016
Deocamdata nu se poate face mare lucru, ca daca ar sta Politia dupa toate amenintarile de pe internet, n-ar mai avea alta treaba.
Pentru beneficiul propriei sanatati mentale, va inchideti contul de facebook.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine supravegheaza internetul? Altcurios Altcurios Buna seara. Stand la \"un pahar de vorba\" cu niste amici, am ajuns cu discutiile si la faptul ca pe diverse siteuri, bloguri, forumuri, se discuta injurios, ... (vezi toată discuția)
Divort nuzzu nuzzu sunt o femeie foarte dezamagita din toate punctele de vedere.sotul meu lucreaza in spania ,m_a chemat si pe mine acolo si m_a maltratat si fizic si psihic ... (vezi toată discuția)
Pot sa depun eu plîngere ptr sora mea? pasaliucelena pasaliucelena Numele meu este Pasaliuc Elena Timisoara, va rog sa ma ajutati in demersul pe care as dori sa l fac daca se poate in numele sau pentru sora mea. De ce ... (vezi toată discuția)