Buna ziua.Va rog sa ma sfatuiti ce pasi trebuie parcursi pt a rezolva problema cu care ma confrunt.In anul 2005 am cumparat casa intr.un oras cu pretentii si denumire de oras turistic,la malul marii.Casa se afla chiar la sosea judeteana,ce face legatura cu o localitate in care se afla o cariera de piatra si tranziteaza aceasta strada,masini grele cu piatra.Strada este mai sus,decat curtile locuitorilor,nu exista canalizare dar nici asfaltare.Specific ca in 2005 cand am cumparat casa am cerut informatii de la urmanism pt viitoarele planuri de infrastructura si mi-au specificat ca si strada este inclusa in planul pt canalizare si asfaltare si vor primi fonduri europene,Au primiit aceste fonduri,banii s-au evaporat,strada a ramas neatinsa si nici dupa 12 ani de platit impozite ca in zona B,dar cu niste conditii mai grele decat la sat deoarece casele sunt inghesuite fara pic de teren,haznalele suprapline se revarsa in curtile celorlalti,sobolani si muste de hazna,praful ce se ridica in urma masinilor de tonaj greu ce tranverseaza strada.Am contactat mereu primaria,si acelasi raspuns,ca va incepe lucrarile.......acum,domnul viceprimar,ce tine locul primarului care este in puscarie,candideaza pt primarie dar deja inchide in nas usa celor ce il contacteaza.este total inchis discutiilor cu locuitorii orasului.Personal,nu imi raspunde la petitii,ia la incercarea contactarii pe pagina personala ,mi-a sters comentariile si m-a blocat.Casa mea se afla la sosea,este mai joasa decat strada si decat celelalte case de pe alee.toata apa de ploaie si mizeria de la haznale,la temelia casei,Cu tristete,imi vad munca mea de peste 12 ani prin straini,ruinata deoarece parterul e plin de umezeala mucegai,mobila trebuie aruncata deoarece e plina de verdele de mucegaiCu ani in urmacopiii mei au fost si amenintati cu exproprierea deoarece au refuzat intrarea abuziva a ENEL-ului,pt a impamanta cabluri pt bransamentul vecinilor de sus,desi am oferit teren pt alee de acces pt casele de mai sus si se putea face pe acea alee impamantarea..Va multumesc anticipat pt sfaturi