avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare functionare SRL pentru fabricare canapele
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare functionare SRL pentru fabricare canapele

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti, dupa ce am obtinut de la Registrul Comertului , Certificatul Constatator,pt.fabricarea de mobila, ce autorizatii am nevoie pentru a putea incepe fabricarea si comercializarea de canapele (pe SRL)?
Cel mai recent răspuns: Paula_S67 , utilizator 23:02, 26 Aprilie 2016
Buna ziua!
Dati-mi codurile CAEN, sa va pot spune daca aveti nevoie de autorizatie de mediu pentru activitatea d-voastra (99% cred ca da).
Cred ca va mai trebuie ceva si de la ISU pt spatiul de lucru.


Cod CAEN 3109. Dar manopera ,o face un PFA, ( imi face efectiv canapeau).Eu ii dau componentele si el le asambleaza si face tapiteria. Multumesc !
Pentru codul CAEN 3109 este necesara obtinerea autorizatiei de mediu. Daca nu prestati efectiv si activitatea de producere canapele, poate ar fi mai bun un cod CAEN de intermedieri in productia/ comercializarea obiectelor de mobilier....
Multumesc foarte mult pentru raspuns! O seara frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen manopera patuturi copii JUNC LAURA ADRIANA JUNC LAURA ADRIANA Ce cod caen trebuie, pentru manopera- montare patuturi lemn copii. multumesc. (vezi toată discuția)
Cod caen janis janis Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: o societate comerciala are ca obiect de activitate principal productia de mobilier.Mobilierul se ... (vezi toată discuția)
Cod caen fabricare schelete din lemn pentru canapele Oananch Oananch In ce cod CAEN poate fi incadrata activitatea de productie schelete de lemn pentru canapele, fotolii,etc? Doar partea de tamplarie, nu realizarea produsului ... (vezi toată discuția)